Veřejné tábořiště – kemp

Tábořiště Lucák – Kemp
kapacita 80 stanů, 25 karavanů, 50 Kč/os/noc
Neúčtujeme žádné další poplatky za auto, stan a podobně.
Statut Veřejného tábořiště
Odpovědná osoba: Milič Sypták, Telecí 189, tel. 602533789
Pozemek veřejného tábořiště slouží turistům ke krátkodobému přenocování ve vlastních ubytovacích prostředcích na základě souhlasu majitele pozemku a uděleného souhlasu správy CHKO Žďárské vrchy a za dále uvedených podmínek:
-
Turisté jsou si vědomi, že veřejné tábořiště se nachází v CHKO Žďárské vrchy a že zde je nutno dodržovat a respektovat ustanovení Zákona o ochraně přírody a krajiny a ustanovení správy CHKO Žďárské vrchy.
-
Zájemce o přenocování se ohlásí v recepci Chaty na Luckém vrchu, kde zaplatí poplatek za přenocování, který činí 50 Kč/os/noc, děti do 12ti let polovic, do 3 let zdarma. Poplatek zahrnuje používání WC a nájem a údržbu plochy. Neúčtujeme žádné další poplatky za auto, stan a podobně. Možnost připojení na elektřinu, cena 80 Kč/ den.
-
Poplatek nezahrnuje likvidaci odpadků a dalších nepotřebných předmětů přinesených turisty. Návštěvníci veřejného tábořiště jsou povinni si odpadky a další nepotřebné předměty odnést sebou. Možno se však s provozovatelem tábořiště domluvit i jinak.
-
Turisté nesmí žádným způsobem zatěžovat životní prostředí, poškozovat vzrostlou zeleň a místo po táboření musí být zanecháno v původním stavu.
-
Turisté musí si být vědomi toho, že veřejné tábořiště není kemp ani podobné zařízení a nelze vyžadovat služby v těchto zařízeních obvyklé.
-
Turisté berou na vědomí, že provoz veřejného tábořiště je neziskový a své chování přizpůsobí této skutečnosti.
-
Turisté jsou si vědomi povinnosti zachovávat noční klid.
-
Případný odběr elektrické energie je nutno uhradit v recepci hotelu
-
Odběr pitné vody se neúčtuje a je zdarma
- Od srpna tohoto roku je možno na veřejném tábořišti bezplatně používat veřejný gril skládající se z podstavce a grilovací mřížky. Je možno grilovat vlastní suroviny, případně lze se domluvit v recepci na přípravě našich surovin pro grilování. Doporučujeme grilovat na dřevěném uhlí nebo briketách.